Esben Keim

Posted on December 04, 2019

“Gleden av å kunne bidra i team som gjør en forskjell ut over finansielle resultater gir meg energi og fremtidstro.”

- Esben Keim

Esben Keim har erfaring fra de fleste rollene i en bedrift etter mer enn 20 år i store og små kommersielle virksomheter. Han har også gründererfaring fra etablering av fem selskaper, og fra å ha avviklet to av dem.

De siste åtte årene har Esben brukt egne erfaringer og metoder for å hjelpe andre selskaper å lykkes. Han har blant annet bidratt med programledelse, bedriftsrådgivning og mentorarbeid for virksomheter tilknyttet Innovasjon Norge, og er en aktiv mentor og styremedlem for oppstartsgründere i forskjellige akseleratorer. Siden sommeren 2018 har han drevet rådgivingsselskapet og bloggen Vital Few, her deler han tanker om hvordan man kan lykkes med utvikling og samspill for å nå felles mål.

Esben blir spesielt engasjert av å bidra til bedre kår for barn og unge. Han har blant annet ledet idrettslag og jobbet med oppstartsselskaper som retter seg inn mot læring/skole. Denne målgruppen var høyaktuell i jobben som daglig leder i Kikora som leverer løsninger til over 200.000 skoleelever i Norge og Sverige, og som aktiv mentor og styremedlem i Learnlink.

Les mer om forretningsutvikling i Impact StartUp her!