Lise Arvesen

Posted on May 28, 2018

“- Det er inspirerende å møte engasjerte og dedikerte gründere som ønsker å utvikle egen læring og som våger å sette seg målbare mål. Sammen får vi magiske ting til å skje!”

- Lise Arvesen

Lise Arvesen har jobbet 20 år som gründer og daglig leder i sin egen bedrift virrevapp.no. De første 16 årene skapte hun en bedrift hvor design av barneklær, produksjon i Kina, logistikk og ikke minst salg via e-commerce og fysiske selgere sto i sentrum.

I perioden 2012 til 2014 måtte Lise gjennomføre en tøff omstilling i eget selskap. En ny forretningsmodell ble skapt takket være digitale verktøy og fokus på digitalt salg. I 2015 etablerte Lise eget konsulentselskap hvor hun brenner for å inspirere, trene og motivere andre gründere til å lykkes, både med salg og som bedriftsleder i sin helhet.

Lise ble nominert til Årets Gründer i 2009 og ble kåret til «Årets Damebedrift 2009» av Nordea.

Hennes suksess kommer som et resultat av høyt engasjement, passion og et godt gründerhode. Lise sin fartstid i gründerbransjen har gitt henne solid kompetanse og bred erfaring innen områder som produktutvikling, design, merkevarebygging, import, e-commerce og ikke minst salg og markedsføring mot både privat og offentlig sektor.

Les mer om forretningsutvikling i Impact StartUp her!