10 pitcher for et bedre samfunn: Velkommen til Demo Day

Posted on June 03, 2020

Tirsdag 9. juni klokka 14.00 står 10 sosiale oppstartsselskaper klare til å presentere sin forretningsidé som gjør verden litt bedre. Demo Day gir investorer, kunder og samarbeidspartnere muligheten til å bli kjent med Norges mest lovende underskog av sosiale entreprenører.

6 måneder er gått siden 10 selskaper kom gjennom nåløyet og fikk plass på Nordens ledende akseleratorprogram for tidligfase selskaper som løser samfunnsutfordringer. Tiden har selskapene brukt smart gjennom beinhard jobbing sammen med våre forretningsutviklere. 

De har raffinert konseptet sitt, bygd en sterkere forretningsmodell og lagt alt til rette for å oppnå økonomisk bærekraftighet så raskt som mulig. Nå er tiden kommet for å ta det til neste nivå, og la investorer og andre interesserte få se potensialet deres.

Demo Day – for deg som ønsker å investere i morgendagens løsninger
På Demo Day får investorer og andre interesserte høre pitchene til noen av Norges mest lovende oppstartsselskaper – bedrifter som tør å vise vei med høy innovasjonsgrad og konkrete løsninger på dagsaktuelle samfunnsutfordringer. 

Alle med ønske om å investere i, eller på andre måter støtte løsninger som betyr noe for samfunnet og fremtiden vår, har interesse av å komme på Demo Day. I tillegg er arrangementet åpent for alle som er interessert i det som beveger seg blant tidligfase sosiale entreprenører.

De 10 selskapene gikk gjennom en krevende utvelgelsesprosess før de ble valgt til i Impact StartUps vårprogram 2020. Les mer om akseleratorprogrammet Impact StartUp og de forskjellige selskapene her.

Meld deg på arrangementet her.

Program:

14.00 Intro - Impact startups endrer måten vi gjør business! 

14.15 Pitcher - Miljø: Restarters

14.25 Pitcher - Arbeidsinkludering: Ideelt sikkerhet, Sammen om en jobb, Interbridge

15.00 Pitcher - Barn og unge: Fearless Mind, Face 2 Face brobyggersenter, Gamingkontakten

15.20 Pitcher - Helse: Lifeness, AbleOn Medical, Goodify

15.45 Pause

16.00 Individuelle samtaler: Selskap + investor/kunde